Ny kasserer til DSKO

5. februar 2020 - Heidi S. Rønde

Kære (onkologisk) hospitalsfysiker

Jeg søger en der kan overtage min rolle som onkologisk hospitalsfysiker i DSKO’s bestyrelse. Der er valg sidst i maj 2020.

Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (www.dsko.org) – det videnskabelige selskab for klinisk onkologi har i deres bestyrelse en onkologisk hospitalsfysiker.

Fysikeren har de sidste mange år haft rollen som kasserer, men det behøver slet ikke at være tilfældet i en ny bestyrelse. Faktisk, har jeg specifikt bedt om, at det ikke automatisk var tilfældet, da jeg tror, at mange af Jer vil melde, nej tak.

Jeg har siddet både i DSMF og nu senest seks år som kasserer i DSKO. Det er to meget vigtige organisationer og meget spændende med hver deres dagsorden. Specielt for DSKO gælder, at de selvfølgelig er meget mere orienteret omkring det lægefaglige og medicinske. Det kan synes irrelevant for en hospitalsfysiker, men foreningen håndterer i langt større omfang nationale sundhedsfaglige spørgsmål indenfor hele kræftområdet. Her kan en hospitalsfysiker fungerende i et af landets stråleterapier have en overraskende stor indflydelse. Jens Peter Bangsgaard (Vejle, RH) og jeg har haft rollen samlet de sidste 12 år, men det behøver absolut ikke være på cheffysiker-niveau. Dog skal man jo kunne agere og have holdninger til en mere generel national dagsorden, så det vil sikkert være en fordel, hvis man har haft lidt nationale roller gennem fx forskning eller arbejde i en DMCG.

Om det har interesse så giv mig et kald eller skriv.

Vi ses
Brian Holch Kristensen
Cheffysiker, Herlev Hospital

Dsko

 

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her