European examination board

23. april 2019 - Heidi Rønde

Vi søger en ny kandidat til EFOMPs European Examination Board, der skal certificere medicinske fysikere med et European Diploma of Medical Physics (EDMP).

EBAMPs formål er at vurdere og akkreditere CPD-aktiviteter i medicinsk fysik. Evalueringerne foretages som konsensus-rapport af 3-4 bedømmere. Evalueringen udføres ”remote” i et web-interface, men der er normalt også en smule e-mail-korrespondance med de andre bedømmere. Vurderingsprocessen er beskrevet i et ”Quality Manual”, som er offentligt tilgængelig på EBAMPs hjemmeside, www.ebamp.eu. Der bruges en anden bedømmelsesskala end den man har i DSMF. Arbejdsbelastningen er 2-3 evalueringer i kvartalet.

Er det noget, du kunne være interesseret i, skriv da til DSMFs bestyrelse, der har mulighed for at nominere kandidater fra Danmark.

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her