ECMP 2018 nomineret til Københavns kongres & event award 2019

11. april 2019 - Eva Samsøe

Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen uddeler hvert år priser til de bedste og mest markante begivenheder afholdt i hovedstaden i 2018. I dag er navnene på dette års nominerede blevet offentliggjort og "vores egen" European Congress of Medical Physics 2018 er nomineret. 

Begrundelse: Med ECMP lykkedes man med at få samlet alle 3 grenspecialer på europæisk plan og fik sat fysikken i centrum for nye og frugtbare diskussioner på tværs. Samarbejdet med HC. Ørsted-instituttet sikrede en sund økonomi og et overskud, der nu blandt andet bruges til at støtte nationale arbejds- og interessegrupper samt til at give medlemmerne rejse- og uddannelseslegater.

Vinderne bliver offentliggjort d. 30. april 2019 på Københavns Rådhus.

Læs mere her.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her