Kontaktnumre til de danske straaleterapiafdelinger

28. september 2016 - Heidi Rønde

Hvem har ikke prøvet at skulle tage stilling til genbehanlding af en patient og mangle den tidligere dosisplan – fra en anden afdeling. Ofte er det første man gør at bruge telefonnummeret på den fysiker, man kender i netop den afdeling, bare for at finde ud af, at vedkommende er på ferie. Dernæst på jagt efter et telefonnummer til afdelingen i håbet om, at man der kan blive stillet videre.

Den proces vil vi gerne gøre lettere. Vi har derfor samlet direkte kontaktenumre til alle de danske stråleterapiafdelinger, så man hurtigt kan komme i kontakt med en, der kan hjælpe med tidligere dosisplaner. Listen ligger bag medlemslogin og kan findes her.

Misbrug ikke numrene. De er tænkt til, at man hurtigt kan få fat i en tidligere behandlingsplan – ikke hvis man har behov for at høre om hvilket udstyr, der bruges til relativ dosimetri i Herlev, hvem der ved noget om brachyterapi i Århus eller hvem der står for MR i Aalborg. Brug i stedet oversigten ”Stråleterapiansvarligt personale i Danmark” (også bag medlems login) og kontaktoplysningerne fra medlemslisten.

Rigtig god arbejdslyst.

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her