Fakta

Dato:

17. april 2012

Sted:

Hotel Nyborg Strand

DSMF Symposium 2012

DSMF Symposium afholdes denne gang i forlængelse med CIRRO-møde og DSKO-Årsmøde, så man har mulighed for at deltage i ét eller flere møder på én gang:

  • DSMF: Tir-Ons d. 17.-18. april 2012
  • CIRRO: Ons-Tor d. 18.-19. april 2012
  • DSKO: Tor-Lør d. 19.-21. april 2012

Stedet bliver Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

 

10. DSMF Symposium

Afholdes den 17. -18. april 2012

 

Dansk Selskab for Medicinsk Fysik inviterer hermed til selskabets 10. DSMF Symposium i Nyborg. Mødet afholdes fra tirsdag morgen til onsdag eftermiddag kl. 16.00 som internatmøde med fuld forplejning på Hotel Nyborg Strand.

Det videnskabelige program indeholder indlæg fra internationale og nationale foredragsholdere indenfor de tre grenspecialer: Onkologi, Radiologi og Nuklearmedicin.

Som noget nyt vil der blive afholdt en session, hvor nye forskningsresultater indenfor de tre grenspecialer præsenteres. Vi opfordrer derfor alle til at indsende abstracts indenfor medicinsk fysik.

DSMF's generalforsamling  vil foregå tirsdag aften, hvorefter der afholdes festmiddag med  mulighed for hyggeligt socialt samvær med kollegaer samt fri bar for DSMF's medlemmer.

Yderligere information kan ses www.dsmf-symposium.dk. Yderligere oplysninger om programmet følger senere.

Tilmelding skal ske senest d. 23. marts 2012 på hjemmesiden www.dsmf-symposium.dk.

Tilmeldinger efter ovenstående dato tillægges et gebyr på kr. 500.

- For foredragsholdere, der udelukkende møder til eget foredrag samt firmamedarbejdere, der kun deltager i symposiet via sponsorpakke er tilmelding ikke nødvendig.

Deadline for indsendelse af abstracts er d. 23. marts 2012. Abstracts sendes til Theis Bacher på Theisbacher@geh.regionh.dk.

Bedste foredrag og poster honoreres med en pris til førsteforfatteren på kr. 3.000 for bedste foredrag og kr. 2.000 for bedste poster.

Sponsorinformation kan ses på www.dsmf-symposium.dk.

Pris for deltagelse i hele symposiet er kr. 3.800. Betaling opkræves via elektronisk faktura til EAN nr.

 

Spørgsmål i forbindelse med symposiet bedes rettet til Jolanta Hansen på jolahans@rm.dk.