Hospitalsfysiker til Nuklearmedicin og PET, AUH

26. juni 2023 - Ivanka Sojat Tarp

Nuklearmedicin og PET, Aarhus Universitetshospital, søger hospitalsfysiker til en uddannelsesstilling fra 1. september 2023

Vi tilbyder et spændende job med gode udviklings- og forskningsmuligheder på en af landets største nuklearmedicinske afdelinger. Vi er et tværfagligt billeddiagnostisk speciale, som samarbejder med universitetshospitalets mange kliniske specialer.

Vi vil tilbyde dig en stilling, hvor du uddanner dig til hospitalsfysiker indenfor det nuklearmedicinske speciale. Du vil bruge 50% af din tid på uddannelsen og 50% på arbejdsopgaver på afdelingen. Vi har stor erfaring indenfor alle dele af specialet og vil sikre os at du får en bred uddannelse. Vi kan tilbyde et spændende og indholdsrigt job, hvor dine arbejdsopgaver i første omgang vil omhandle afdelingens PET/CT skannere, brøndtællere og forskningsapparatur.  På sigt kan arbejdsopgaver vedrørende SPECT/CT skannere, radionuklidterapi, cyklotroner, avancerede IT systemer eller strålebeskyttelse også komme på tale. 

Ansøgningsfrist d. 14. august 2023. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33-34, 2023.

Hvis opslaget har vakt din nysgerrighed, så kom gerne forbi til en kop kaffe og en uformel snak med en af afdelingens hospitalsfysikere. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til chefbioanalytiker Lene Sofia Sørensen på telefon 2912 0418 eller mail lenese@rm.dk.

Læs mere her

Region midt

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her