Radiofysisk Laboratorium, Odense Universitetshospital, søger hospitalsfysiker til en uddannelsesstilling

12. april 2023 - Ivanka Sojat Tarp

Radiofysisk Laboratorium, Odense Universitetshospital, søger hospitalsfysiker til en uddannelsesstilling fra 1. juni 2023 eller snarest derefter

Arbejdet er knyttet til strålebehandlingen af kræftpatienter på Onkologisk Afdeling, Odense Universitetshospital. Ansættelsen er i Radiofysisk Laboratorium hvor du vil indgå i et team af fysikere, der deltager i det kliniske arbejde omkring patientbehandling, udvikler nye procedurer, implementerer apparatur og står for kvalitetssikring af afdelingen klinisk såvel som teknisk.

Vi søger en cand. scient. eller civilingeniør med relevant indhold af fysik inden for fagområdet. Kendskab til acceleratorer og dosimetri samt arbejdsområder inden for medicinsk fysik anses som en fordel. Derudover er kendskab til anvendelse og udvikling af kunstig intelligens en fordel, da det er en af de mange fokusområder som afdelingen arbejder med. Læs mere om uddannelsen til hospitalsfysiker (onkologiske gren) på /hospitalsfysik/uddannelsen/

Ansættelsen vil være en uddannelsesstilling på 3 år.

Ansøgningsfrist søndag d. 23 april 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag d. 27. april 2023.

Læs mere her.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende fysiker Henrik Robenhagen Jensen på telefon 2979 6466 eller mail  Henrik.r.jensen@rsyd.dk

Region Syddanmark Logo

 

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her