DSMF Åbent Hus tilmeldingsfrist rykket

10. oktober 2022 - Ivanka Sojat Tarp

AFLYST
DSMF Åbent Hus tilmeldingsfrist rykket

Kære alle,

Tusind tak til alle jer der, enten individuelt eller via jeres cheffysiker, har tilmeldt jer til åbent hus på Herlev Hospital d. 19/11. Der er dog plads til endnu flere og da der også er en del der bedt om at få forlænget tilmeldingsfrist, rykker vi hermed deadline en uge til d. 14/10.

Vi ser gerne at i gør reklame for åbent hus også i andre faggrupper end kun hos fysikerne. RTT’er, læger og andre interesserede er meget velkomne. For at lokke flere, vil vi hermed også tydeliggøre at der selvfølgelig også vil være lidt forplejninger, i form af noget let at spise i forbindelse med velkomst og noget sødt til kaffen om eftermiddagen.

De fleste har indtil videre tilmeldt sig via respektive cheffysiker, men vi vil hermed også tydeliggøre at man også er velkommen med en individuel tilmelding (sikre bare at vi ikke får registreret jer dobbelt). Send jeres tilmeldinger via mail til Patrik Sibolt på hgh-fp-fysiker-ledelse@regionh.dk.

Programmet for dagen kan ses her.

Logo Herlev Hospital RGB

 

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her