DSMF fylder 40 år

3. november 2021 - Ivanka Sojat Tarp

DSMF 40 Aar 1

 

 

 

 

Året var 1981...

Produktionen af den ikoniske DeLorean sportsvogn begynder; Den første lancering af en rumfærge, Columbia, finder sted; Metallica bliver dannet; Osborne 1, den første succesfulde bærbare computer bliver lanceret; Beyonce, Queen Bee, bliver født; Diana Spencer bliver gift med Prins Charles...

Årets begivenhed kom dog først sidst på året. D. 6. november 1981, stiftes Dansk Selskab for Medicinsk Fysik.

Tilbage til fremtiden...

I år fylder selskabet 40 år og det vil vi gerne markere med en fest (med overraskelse :-)) for alle vores medlemmer ved det kommende Symposium, som afholdes d. 6.-7. april 2022 på Hotel Nyborg Strand.

I forbindelse med vores jubilæum, har vi lavet en lille ”Tip en 13’er” til jer https://s.surveyplanet.com/50r1hwtt. Deltagelse kræver ordinært medlemsskab af DSMF. Svar deadline er d. 1. december. Vinderen får gratis deltagelse i Symposiet. Bestyrelsen kan ikke deltage. 

Venlige hilsener

DSMF Bestyrelsen

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her