DSMF Julehilsen 2019

29. december 2019 - Heidi S. Rønde

Gik du glip af DSMF Julehilsen 2019? Så skal du ikke snydes. Der var desværre lidt mail problemer på udsendelsesdagen, så alle nyhedsbrevsmodtagere* ikke har fået den, derfor kommer den på også på hjemmesiden i år.

Godt nytår

*Husk: nyhedsbreve sendes kun til de medlemmer, der har tilmeldt sig nyhedsbrevlisten.

----------//----------

Kære medlem af DSMF.

Bestyrelsen vil gerne ønske dig en glædelig jul og et godt nytår.

I 2019 fik DSMF en ny bestyrelse. For første gange i flere år, har der været en større udskiftning. Bestyrelsen har trukket i arbejdstøjet og har været i gang med at få overdraget opgaver, projekter mm. Den største udfordring har været at få flyttet kontoadgange i disse hvidvasknings og GDPR tider, men efter at have slidt godt på NemID, er vi kommet i hus.

I 2020 skal vi til Island! NFMF arrangerer sammen med DSMF NACP 2020 med overskriften "Novel medical technologies - applications, assessment and implementations". Det løber af stablen d. 10.-12. maj 2020. Bestyrelsen håber at se en masse danske deltagere. Husk også at tjekke hjemmesiden ud – DSMF udlodder et antal rejselegater til symposiet.

Årets DSMF Åbent Hus på Riget blev desværre aflyst pga. for få tilmeldte. Vi så den samme tendens til årets DSMF Symposium, hvor antal deltagere ligeledes var noget lavere end tidligere. Der opleves stor travlhed i hele landet i øjeblikket. Håbet er, at det vender i hvert fald så meget, at der igen bliver lyst og overskud til at deltage i DSMF arrangementer.

Vi kan allerede nu løfte sløret for, at der også i efteråret 2020 bliver arrangeret DSMF Åbent Hus – denne gang på Herlev hospital. Har du/I gode ideer til, hvordan vi bedst bibeholder interessen for åbent hus, samt hvordan vi måske får alle tred grenspecialer med, så skriv endelig til bestyrelsen.

Da der er NACP symposium næste år, er DSMF Symposiet aflyst, men vi skal stadig have afholdt generalforsamling, hvorfor der i stedet afholdes en DSMF dag. Dagen holdes sammen med DFS, som vi har gjort før med god erfaring. Symposieudvalget er på sagen ift. program o.l. men sæt allerede nu kryds i kalenderen mandag d. 8. juni 2020.

På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Mvh

Heidi S. Rønde

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her