Hospitalsfysiker til Stråleterapien i Næstved

12. december 2019 - Heidi S. Rønde

Hospitalsfysikere søges til Stråleterapien Næstved, Klinisk Onkologisk Afdeling SUH.

Stråleterapien Næstved skal nu bruge en hospitalsfysiker. Vil du med på holdet?

Vi gør en forskel for kræftpatienterne

Som hospitalsfysiker vil du møde kræftpatienter, og du vil arbejde primært med kliniske opgaver inden for strålebehandling og dosisplanlægning i tæt samarbejde med afdelingens læger, stråleterapeuter radiografer og øvrige medarbejdere. Du vil også få opgaver inden for implementering og drift af udstyr, udvikling af nye metoder til strålebehandling af vores patienter samt dosimetri og QA-opgaver, undervisning og forskning. Dine arbejdsopgaver vil i begyndelsen være afhængige af din baggrund og uddannelse. Vi er ambitiøse både ved behandling og med udvikling. Vores mål er, at vi til stadighed kan tilbyde nye og bedre behandlinger til patienterne.

Se mere her.

 

Reg Sjaellandlogo

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her