Nye uddannelsesvejledninger

20. november 2019 - Heidi S. Rønde

Uddannelsesrådet har opdateret uddannelsesplanerne for vordende hospitalsfysikere. Motivationen har været at få protonterapi inkluderet i det onkologiske grenspeciale, men diagnosik og nuklearmedicin er også opdateret - f.eks. er "patientkommunikation" nu en del af alle tre grenspecialer. 

De nye uddannelsesvejledninger gælder for uddannelsessøgende startet i 2019 eller senere, mens de gamle uddannelsesvejledninger gælder for studerende startet før 2019. Siden er derfor blevet opdelt i "nye" og "gamle" vejledninger.

Derudover er der lavet en lille bemærkning om optagelse af folk med medicinsk-fysiske uddannelser fra udlandet.

Se de nye uddannelsesvejledninger her.

 Dsmf Logo 1

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her