Hospitalsfysiker til Vejle

6. april 2018 - Heidi S. Rønde

Hospitalsfysiker i medicinsk fysik søges til forskningsfokuseret klinisk stilling ved Afdeling for Medicinsk Fysik i Vejle

En fast stilling som hospitalsfysiker ved Afdeling for Medicinsk Fysik, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus søges besat per 1. september 2018 eller snarest derefter. Du skal være i gang med eller have afsluttet hospitalsfysikeruddannelsen indenfor det onkologiske grenspeciale – gerne med Ph.D. indenfor stråleterapi eller medicinsk fysik. Stillingen indgår i afdelingens forsknings- og udviklingsstrategi, og 25 % af arbejdstiden er derfor dedikeret til forskningsprojekter.

Ansøgningsfrist fredag d. 18. maj 2018

Ansættelsesamtaler mandag d. 4. juni 2018

Se opslaget her - findes på engelsk nederst.

Sygehuslillebaelt

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her