CPD indberetning for 2017

3. januar 2018 - Mette Skovhus Thomsen

Med starten af et nyt år er det også tid til at færdiggøre sin CPD indberetning for det forgangne år. Sidste frist for indsendelse af CPD opgørelsen for 2017 er den 31. januar. Den skal sendes til Mette Skovhus Thomsen (mailadressen fremgår af adresselisten på medlemssiderne) og skal som minimum indeholde en underskrevet forside samt en pointopgørelse.

Har man deltaget i kurser/møder, der ikke er med på listen over forhåndsvurderede aktiviteter, skal man medsende et program for aktiviteten. Er der udstedt et deltagerbevis med angivelse af CPD/CME point er det tilstrækkelig dokumentation.

Hvis man er nyuddannet hospitalsfysiker, og for første gang skal indsende CPD opgørelse, skal der også medsendes en kopi af uddannelsesbeviset.

Se mere på siden for CPD-systemet

Godt nytår fra CPD udvalget.

CPD

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her