Hospitalsfysiker til DCPT

13. oktober 2017 - Klaus Seiersen

DCPT søger en hospitalsfysiker med MR-erfaring.

Ansøgeren skal have kompetencer og erfaring inden for onkologisk hospitalsfysik og MRI. Ansøgeren forventes at tage ansvar for indkøring og udvikling af MRI, og skal derudover arbejde med alle andre relevante opgaver inden for protonterapi: udvikling og udførelse af teknisk kvalitetssikring, udvikling af behandlingstekniker og deltagelse i behandlingsplanlægning og behandlingskontrol af patienter.

DCPT vil starte patientbehandling i oktober 2018, og opgaverne vil glidende skifte karakter fra etableringsopgaver til opgaver knyttet til den kliniske drift. Hospitalsfysikere med ansættelse ved DCPT skal være indstillet på at kunne brede sig ud over flere forskelligartede opgaver, der over tid bl.a. vil veksle mellem tekniske og kliniske opgaver, samt mellem projektorienterede og driftsorienterede opgaver.

Ansøgningsfrist:14. november 2017

Læs hele opslaget her

Dansk -center -for -partikelterapi _illustration -hoffmann

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her