ECMP 2018 i København

16. marts 2016 - Heidi Rønde

DSMF er sammen med Svenska SjukhusFysikerFörbundet (SSFF) og Svensk Förening för Radiofysik (SFfR) inde i afsluttende forhandlinger med EFOMP om i fællesskab at arrangere 2nd European Congress of Medical Physics (ECMP) 2018 i København.

Vores ansøgning blev indsendt i slutningen af november, og EFOMP har som udgangspunkt valgt det dansk-svenske bud til videre forhandling under et besøg i København i løbet af april.

Med ønsket om at styrke det fælles europæiske initiativ om en kongres på tværs af de medicinsk fysiske specialer møder initiativet bred opbakning fra bestyrelserne i de tre selskaber. Danmark og Sverige har valgt at gå sammen om dette fælles bud på konferencen for at øge deltagerantallet og styrke muligheden for at trække begivenheden til Norden.

Se hele den detaljerede ansøgning her (samt inkl budget bag medlemslogin).

ECMP vil erstatte de årlige symposier for DSMF, SSFF og SFfR i 2018. DSMFs generalforsamling kan derfor med fordel afholdes i forbindelse med ECMP, men da denne afholdes slut august/start september, skal der ifølge DSMFs vedtægter stemmes om flytning af DSMFs generalforsamling fra forår til efterår i 2018. Dette skal vedtages allerede i år, så det kan bekræftes på generalforsamlingen i 2017.

DSMFs bestyrelse og den lokale organisationskomite håber og tror, at DSMFs medlemmer vil bakke op om dette initiativ og samtidig støtte forslaget om flytning af generalforsamlingen til efteråret i 2018.

ECMP2018CPH

 

Efomp

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her