Indberetning af CPD for 2015

12. januar 2016 - Mette Skovhus Thomsen

Sidste frist for indsendelse af CPD opgørelse for 2015 er den 31. januar. Den skal som minimum indeholde en underskrevet forside samt en pointopgørelse. Bemærk at der er udarbejdet en vejledning i pointfastsættelse, der udover at liste hvilke aktiviteter, der er pointgivende, også indeholder en vejledning i udfyldelse af regnearket samt giver eksempler på aktiviteter, der tidligere har givet point.

Har man deltaget i kurser/møder, der ikke er med på listen over forhåndsvurderede aktiviteter, skal man medsende et program for aktiviteten. Er der udstedt et deltagerbevis med angivelse af CPD/CME point er det tilstrækkelig dokumentation.

Hvis man er nyuddannet hospitalsfysiker, og for første gang skal indsende CPD opgørelse, skal der også medsendes en kopi af uddannelsesbeviset.

CPDforside 2015

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her