Sjukhusfysiker til Skandionkliniken

15. august 2015 - Klaus Seiersen

Fast anställning med tillträde 1 januari 2016 eller efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 4 september 2015

Skandionkliniken, med säte i Uppsala, är Sveriges första klinik för behandling av cancer med protoner. Kliniken är klar för att ta emot patienter under augusti 2015. Skandionkliniken ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling som har bildats av de sju landsting som har universitetssjukhus i landet.

Verksamheten vid Skandionkliniken drivs enligt en distribuerad modell. Detta betyder att det förberedande patientarbetet sker på något av de deltagande sjukhusen, medan strålbehandlingen ges vid Skandionkliniken i nära samarbete med hemmakliniken.

Skandionkliniken bemannas med ett flertal fysiker, varav några som fast anställda och andra med tjänstgöring under längre och kortare perioder som rotationsfysiker på Skandionkliniken men med sin ordinarie anställning på ett av de sju universitetssjukhusen. 

Se hele opslaget her.

Skandionkliniken _proj _slide _img

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her