Stillingsopslag Vejle

14. maj 2014 - Heidi S. Rønde

Hospitalsfysiker i medicinsk fysik søges til forskningsfokuseret klinisk stilling ved stråleterapien i Vejle.

 

En fast stilling som hospitalsfysiker ved Afdeling for Medicinsk Fysik, Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus søges besat per 1. september 2014 eller snarest derefter. Du skal være i gang med eller have afsluttet hospitalsfysikeruddannelsen indenfor det onkologiske grenspeciale – gerne med Ph.D. indenfor stråleterapi. Stillingen indgår i afdelingens forsknings- og udviklingsstrategi, og 40 % af arbejdstiden er derfor dedikeret til forskningsprojekter.

 Dine opgaver

I stillingen afsættes 40 % tid til forskning indenfor stråleterapi i et nyoprettet forskerteam bestående af sygeplejersker, læger og fysikere. Teamet har til formål at drive klinisk fokuseret forskning indenfor stråleterapi på højt niveau.

Øvrige opgaver vil primært ligge indenfor planlægning og kvalitetssikring af strålebehandling i tæt samarbejde med afdelingens øvrige personale samt udvikling af nye metoder til strålebehandling og i mindre grad dosimetri, implementering og drift af udstyr.

 Vi søger

En fysiker med erfaring i og interesse for forskning og evidensbaseret strålebehandling, gerne med en baggrund som Ph.D. indenfor onkologi og stråleterapi. Vi vil være specielt interesserede i ansøgere med viden om håndtering af komplekse, elektroniske datasæt, såsom billeddata og dosisplandata. Der vil derfor blive set positivt på erfaring med billedbehandling, programmering, databaser og IT.

 Derudover skal du være ambitiøs, ansvarlig, resultatorienteret og kvalitetsbevidst. Vi forventer, at du er god til både at samarbejde samt arbejde selvstændigt. Du skal have flair og interesse for at tilegne dig ny viden og omsætte den i praksis.

 Om afdelingen

I Afdeling for Medicinsk Fysik bliver du en del af en dynamisk gruppe bestående af 10 fysikere, 4 elektronikteknikere og 6 radiografer, der arbejder i et tværfagligt miljø med andre personalegrupper indenfor sundhedssektoren.

Afdelingen udfører strålebehandling for Region Syddanmark, som har et patientgrundlag på 1.1 mio. patienter, og vi arbejder til stadighed med at kunne tilbyde nye og bedre behandlinger til patienterne.

Vi råder over egen CT- og MR-skanner, 6 moderne acceleratorer til ekstern strålebehandling og udfører desuden MR-vejledt intrakavitær brachyterapi. Vi arbejder med en række moderne teknikker indenfor intensitetsmodellerede, billedvejledte, tidsopløste samt åndedrætsstyrede behandlinger.

 Kontakt

Yderligere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Klinisk ansvarlig Cheffysiker Martin Berg: 7940 6800, martin.berg@rsyd.dk eller Teknisk ansvarlig Cheffysiker Bjarke Mortensen, 7940 6816, bjarke.mortensen@rsyd.dk 

Ansøgning

Ansøgninger modtages kun elektronisk via HR-manager senest fredag den 20. juni 2014 kl. 12. Ansættelsessamtaler vil finde sted tirsdag den 1. juli 2014.

Søg stillingen her

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her