Hospitalsfysikere til Stråleterapien Næstved Sygehus

11. juli 2013 - Klaus Seiersen

Der søges to eller flere hospitalsfysikere til Stråleterapien i Næstved i nyoprettede faste stillinger.

Region Sjælland ønsker en selvstændigt drevet stråleterapi i regionen og startede derfor i 2008 en helt ny stråleterapiafdeling i Næstved med hjælp fra Radioterapiklinikken på Rigshospitalet, som siden da har været samarbejdspartner i forbindelse med at sikre høj behandlingskvalitet og de mest moderne behandlingsteknikker. I den kommende tid vil kompetencerne gradvist flyttes fra RH til Næstved, og derfor oprettes indtil videre fire nye fysikerstillinger.

Ansøgningsfrist: 9. august 2013.

Læs hele stillingsopslaget her

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her