Hospitalsfysikerstilling i Odense - vikariat

27. juni 2013 - Karina Lindberg Gottlieb
Grundet orlov har vi i Odense en ledig stilling, hvortil vi søger en hospitalsfysiker som har lyst til at prøve noget nyt i en kortere periode. Vi er fleksible med hensyn til starttidspunkt og vikariatets længde, men vi forestiller os start 1. september og ½ års varighed. Vikariatets arbejdsopgaver er primært relateret til det kliniske arbejde, men det kan også kombineres med mindre projekter afhængig af indhold og interesse.
Såfremt daglig transport til og fra Odense lyder afskrækkende kan det kombineres med hjemmearbejdsdage eller 4-dages uge e.l.
Har du lyst til at høre nærmere omkring stillingen og mulighederne heri bedes du kontakte hospitalsfysiker Carsten Brink i ugerne 27+28+29 (Mobil: 2979 6479; e-mail: carsten.brink@rsyd.dk) og derefter cheffysiker Knud Aage Werenberg (Mobil: 2979 6597; e-mail: knud.aage.werenberg@rsyd.dk).

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her