NACP Symposium og DSMF generalforsamling, Turku Finland, 24-25 maj 2014

30. december 2013 - Brian Holch Kristensen

DSMFs symposium i 2014 er NACP symposiet 24-25 maj 2014 i Turku, Finland, og back to back med Turku PET-symposium 2014 25-27 maj.  DSMFs generalforsamling  afholdes således d. 24. maj 2014 i Turku, FInland.

DSMFs symposium 2015 afholdes på sædvanligvis i Danmark. 

Se det foreløbige program her.

Symposiet afholdes umiddelbart efter NACP CT-kurset 'Evolving new technology in COMPUTED TOMOGRAPHY: Dosimetry, Quality Assurance, Optimization' 22-23 maj 2014 i Helsinki. Se det foreløbige program her.

Der er derfor rig mulighed for at kombinere deltagelsen i NACP-symposiet med enten CT-kurset eller PET-symposiet og dermed slå 2 fluer med ét smæk!

Der er søndag formiddag 3 parallelle sessioner for onkologi, nuklearmedicin og radiologi, hvor de bedste indsendte præsentationer vil blive programsat samt publiceret i Symposiets Abstract Book. Bidrag til dette er meget velkomment, deadline for indsendelse af abstracts til vurdering er 28. februar. Læs mere her.

Godt Nytår
Bestyrelsen

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her