Evaluering af partikelterapiansøgninger

16. august 2012 - C. S. Søndergaard

Sundhedsstyrelsen meddeler at de har nedsat et internationalt ekspertpanel til at vurdere de to ansøgninger, der er indsendt angående etableringen af et anlæg til partikelterapi i Danmark. Ansøgningerne blev indsendt i september 2011 af hhv. Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalet.

Sundhedsstyrelsen oplyser endvidere at det internationale ekspertpanel holder sit første møde i København den 8.-9. oktober, og Sundhedsstyrelsen forventer at panelets rapport ligger klar i februar 2013.

Det er ikke oplyst hvornår en evt. beslutning om etableringen af et anlæg skal tages.

Henvisninger

Ekspertpanel skal vurdere partikelterapi (SST, 15. august 2012)

Disse læger skal placere Danmarks partikelkanon (Dagens Medicin, 14. august 2012)

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at deltage i debatten. Du kan logge ind her