Dato: 6. april 2021
Tid: 16.30-18.30
Sted: Web – Zoom + Herlev Hospital, Lille auditorium, Etg.2, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev
Kære DSMF-medlem
DSMF’s generalforsamling 2021 afholdes d. 8. juni 2020 kl. 16.00-18.00.
Samme dag afholder symposieudvalget DSMF Symposium og har udformet et meget spændende program til os. Se nærmere på https://dsmf-symposium.dk/.
Grundet COVID-19 situationen bliver det igen i år en generalforsamling i virtuel udgave på Zoom platform.
Ung Fysiker Pris er en del af symposieprogrammet, hvor Ung Fysiker foredraget bliver kl. 13.00.
I henhold til selskabets vedtægter § 6.2 skal vi henstille til, at forslag til emner på dagsordenen er sendt til bestyrelse@dsmf.org inden d. 10.maj 2020.
Valg til bestyrelse, uddannelsesråd og CPD-udvalg.
Da det er et ulige år, er der valg til både bestyrelse, revisor, uddannelsesråd og CPD-udvalg. Der skal samtidig vælges suppleanter til revisor, uddannelsesråd samt CPD-udvalg. Overvej derfor gerne om en sådan opgave kunne være noget for dig. Skulle du være interesseret i at opstille, hører bestyrelsen meget gerne om det på bestyrelse@dsmf.org. Det er selvfølgelig også helt legitimt at meddele sit kandidatur under selve generalforsamlingen.
Den foreløbige dagsorden
Der vil løbende komme materiale på siden for generalforsamlingen – /dsmf/generalforsamlinger/generalforsamling-2021/
For at lette web-planlægningen, vil det hjælpe bestyrelsen, hvis man tilmelder sig årets generalforsamling på bestyrelse@dsmf.org senest torsdag d. 3. juni 2021. Herefter vil man modtage en mail med webadgangen til generalforsamlingen. Der er ikke krav om tilmelding til vores generalforsamling, så oplysninger om webadgang vil også blive lagt på hjemmesiden bag medlemslogin.
Med venlig hilsen
DSMF’s Bestyrelse
På det sidste bestyrelsesmøde har vi haft et punkt oppe til diskussion vedr. en mulig udvekslingssamarbejde på tværs af afdelingerne, som en del af hospitalsfysikeruddannelsen. Punktet bliver taget op til debat på den kommende generalforsamling for at høre hvad DSMF medlemmerne tænker om emnet og om det er noget vi skal arbejde videre med. Om det er i form af nedsættelse af en arbejdsgruppe eller andet, må vi drøfte på generalforsamlingen.
Inspirationen kommer fra lægernes hoveduddannelse, hvor der er et krav om et længerevarende ophold på andre afdelinger.
Det er påtænkt at fysikere under uddannelse kan komme på et længerevarende ophold på en anden afdeling i Danmark eller evt. udlandet for at få nogen andre erfaringer i håndteringen af de opgaver man står med til dagligt.
Hvor længe skulle opholdet vare (3 mdr, 6mdr, mere?)? Er det noget der evt. skal være obligatorisk? Vil denne ordning kunne være med til at bringe medicinske fysikere tættere på en autorisation?
Eventuelt kunne man starte med den onkologiske gren.